Lights Out (2016)

Jeg har set Lights Out (2016) og OH MY GOD. Den er nice. Jeg er ked af det The Conjouring, men vi har altså en ny vinder.

9.5/10 Figaw’er, 6.4 på IMDB.

(“Kunne du ikke bare bruge en anden skala, hvis du insisterer på én 20. dels præcision?”.. Skyder paven en sjov bjørnehat i skoven? eller noget..)

Baseret på kortfilmen “Lights Out” fra YouTube, af David Sandberg, med en fin lille cameo-appearance af protagonisten fra kortfilmen, i starten af spillefilmen. (I know, major spoiler, nu er der slet ingen grund til at se den jo..)

(Hvis du ikke har set kortfilmen, kan du lige tjekke den ud nedenfor^^)

– En gyser der, som navnet insinuerer, har “lys” som et major theme. Det er faktisk slet ikke en fjollet ting, og bliver da også brugt “okay opfindsomt”, her og der.

Jumpscares? Ja. Dem er der fanme mange af…. og ja… jeg fik et allerh* til chok! For første gang i flere år af en gyser – vid..underligt!

Meget lige til, til trods for at jeg brugte virkelig lang tid på at hitte ud af hvem der var hvem, og hvad der var sket “tidligere”.. – Men jeg kan altså ikke give instruktøren skylden, for at jeg skal have alle navnene fortalt 3 gange, med søndagshatten på^^

“Men hvad med monsteret? Eller det onde??”.. Det er ondt, og nasty as f*. Så ingen fæ på det frosne vand, dér.

Lydsiden er også super stærk – Til trods for at der nogen gange bliver en smule urealistisk stille, bare fordi to personer går ind i hvert sit rum.

Plottet havde jeg ikke regnet ud efter 3 minutter, så på den måde var det også interessant at se filmen. I modsætning til andre gysere som arbejder imod et kæmpe plottwist man ofte har regnet ud.

Jeg havde heller ikke set slutningen komme, den tog godt nok røveren på mig!

Lights Out – en uhyggelig god oplevelse^^

(Som altid, ingen spoilers i kommentarsporet! 😉 )

## Edit: Haha, jeg kan faktisk se at det er James Wan som har lavet filmen, og han har også lavet The Conjouring!.. Nu har jeg det meget bedre! :b – han bliver altså one-to-watch!..

Edit: Scratch that.. han er one to watch. Det er marathon-tid!^^

Dette blogindlæg er crossposted fra mit Facebook feed, d. 27 November 2016. Link til Facebook opslag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.