Betalt IT-Hjælp

Hej! Jeg yder betalt IT-hjælp til private og erhvervspersoner. Kontakt mig nedenfor for at booke en tid.

For gratis it-hjælp se denne Facebook gruppe, Computerhjælp (gratis). Alternativt kan du også købe hjælp hos DUKA, det kan du læse mere her: https://www.duka.dk/.

Per time
08.00 – 21.59
1500.00,-1
2500.00,-3
22.00 – 07.59
2000.00,-2
3500.00,-3
  1. Efter aftale, så vidt muligt, senest en dag i forvejen.
  2. Efter aftale, så vidt muligt, senest to dage i forvejen.
  3. “Når lokummet brænder”-prisen – Aftales så vidt muligt.

Det lyder da pisse dyrt? Ja, men jeg er også pisse god til det jeg laver.

 • Jeg har en bachelor og kandidat i datalogi, med speciale i kryptografi, fra Aarhus Universitet. Så jeg ved herre meget om softwarearkitektur og sikkerhed, og det skinner også igennem når jeg programmerer.
 • Jeg har programmeret siden 2008 og står for den daglige drift af flere hjemmesider, hvor jeg selv har sat det hele op.
 • Jeg fik 5 års erfaring i industrien før jeg var færdig med uddannelse, først som Student Programmer hos Adservice A/S hvor jeg hjalp med at administrere og udvikle deres backend, i ca. 3 år og senere som Software Developer hos IT Minds, hvor jeg som konsulent har arbejdet selvstændigt med deres kunder på forskellige websider.
 • Efterfulgt af 5 år mere. I 2017 som Continuous Delivery and Continuous Integration og DevOps konsulent hos Praqma, Eficode Praqma (2019) og Eficode (2020.) Jeg har specialiseret mig indenfor Kubernetes, Cloud Native og Docker containere, jeg underviser og præsenterer på meetups og konferencer og jeg er også rimelig skarp til Jenkins.
 • For tiden bygger jeg min egen serverless cloud https://www.merrymake.eu/
 • Skal du bruge hjælp med “DevOps”, “Cloud Native” eller ovenstående værktøjer er du velkommen til at kontakte mig! Jeg starter først taxameteret når vi ligesom er blevet enige om hvad du skal have hjælp med og jeg er gået igang.

Små-opgaver jeg bl.a. har løst

 • Nulstilling af WordPress kodeord og regler for IP-adgang til webserver, for en studenterforening.
 • Komplet makeover af hjemmesiden for BarenDK, med bookingsystem.

Projekter/arbejde:

Jeg er ikke webdesigner, jeg er programmør, men derfor behøver det ikke se helt fjollet ud når jeg har lavet noget, kig bare nedenfor.

The Thin Blue Line

Underwebshop til Schnell Paracords, der støtter foreningen The Thin Blue Line Denmark.


101 Ways To Cope With Stress

En side jeg lavede i anledning af at “101 ways to cope with stress” trendede helt vildt på Twitter og Google, så jeg tænkte det kunne være sjovt at eksperimentere med den slags trafik.


“Hvis jeg ikke har en god ide, finder jeg nogen som har, og prøver noget i den retning. – Hvis store firmaer som Facebook (og Instagram under Facebook), kan køre den model i 2016-17, så kan jeg vel også.”


Schnell Paracords

En webshop for et firma jeg havde med min storebror. Jeg stod for den daglige administration og alt det tekniske.


Dunxcycles

Et webgalleri over produkter, for en cykelhandler der ligger i Lowestoft, Storbritannien.


“Jeg kan rigtig godt lide WordPress, det kører lidt tungt, men det er super nemt at instruere klienter i hvordan de selv kan vedligeholde deres hjemmesider, og de virker glade for ikke at skulle betale en webmaster hver gang de skal ændre i småting.”


Lars Ginge – Festmusiker

En kontaktside for en musiker, med lidt portfolio og link til booking.


Why is your portfolio written in danish?
Well, I started in danish, and figured. I’m not looking for a full-time job right now, and if you’re not from Denmark and speak danish, then why on earth would you hire me for a minor thing – but by all means, I’m fluent in english, so if you really need me to fix something “in english”, I can do that as well.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.