Råstegte kartofler med Kandiseret Bacon og Rød Peber

Serves: 1 person.
Tid: 0.5-1 time.

Der var én i går som værdsatte at jeg nogle gange smider billeder op af noget lækker mad, og spurgte om jeg ikke måske ville smide et par opskrifter op af noget tømmermænds mad, så here goes:

Råstegte kartofler, med kandiseret bacon og rød peber, eller “fuck, jeg har glemt at købe ind til æg og bacon, og jeg har ikke noget rugbrød!”

Ingredienser: En 2-6 kartofler, pakke bacon og en rød peber.

Først sætter du lige noget godt dakke på anlægget, “Slackjoint – Journeys” burde få en radio til at køre på Spotify. Slackjoint – Journeys på Spotify.

Fortsæt med at hakke bacon og smid det på en 2/3 varm pande.. hak rød peber og smid oveni et par minutter efter. Drys med hvidt sukker og kør det godt rundt.

Hak kartoflerne i 1-1.5cm terninger.

Smid køkkenrulle i en dyb tallerken og hæld bacon/peber derover når det er ved at være færdigt.

Dup panden med køkkenrulle; bacon fedter af h* til, den skal ikke være pinligt tør, der skal stadig være fedt til karto’lern. Smid kartofler i, gerne med chili.. steg ved høj varme, pas på at det ikke brænder på. Krydder med det du har lyst til… f.eks. Oregano.

Her er der god tid til at ordne opvask og lave kaffe.

Når kartoflerne er godt gyldne og let brankede, vælter du bacon og peber i, og blander det godt, sluk komfuret, men lad det stå på eftervarmen.

Vask det sidste op, tag en tår kaffe, og vælt i en dyb tallerken. Ja, maden.

Vent med at vaske panden; stålet bøjer hvis du køler den af for hurtigt.

Sluk dakke, tænd TV.

Serveringsforslag, gaffel og Cosmos (9.3 på IMDB) eller Rick and Morty (9.3 på IMDB) på Netflix.

Bon appetit.

Dette blogindlæg er crossposted fra mit Instagram feed, d. 18 November 2016. Link til Instagram opslag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *